Menu

Zoek


SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Collectie > Sport > SkiŽn > 25. Barbie op wintersport in 1998
25. Barbie op wintersport in 1998
AprŤs-ski (vertaling: na het skiŽn) verwijst naar uitgaan, drinken, dansen en feestvieren na het skiŽn. Oorspronkelijk verwees de Franse term naar het aantrekken van comfortabele sneeuwlaarzen na de oncomfortabele skischoenen. De term heeft zich echter geleidelijk uitgebreid naar alle sociale activiteiten na het skiŽn. Het is een populair gebruik om tijdens het aprŤs-skiŽn de skikleding (en vaak ook, ondanks de oorspronkelijke betekenis, de skischoenen) aan te houden.


In 1998 doet Barbie ook graag mee aan de aprŤs-ski.

1998 Snow Chic BarbieAls Snow Chic loopt Barbie in de sneeuw rond in een mooi limoengroene ski-jack en een zwarte skibroek.

Het is een kledingsetje met het Mattel-nummer 19772 in de serie So Chic Fashions uit de categorie van Barbara Millecent Roberts Fashion.

De volledige naam van Barbie zou Barbara Millicent Roberts zijn. Volgens de verhalen in 1960 waren haar ouders George en Margaret Roberts en woonden zij in de denkbeeldige stad Willows in Wisconsin.

De BMR categorie bevat een paar prachtige Barbies en een aantal schitterende kledingsetjes.

Zo heeft de gewatteerde ski-jas een echte ritssluiting.


Haar broek is een echte skibroek met bandjes onder de voeten.

Op haar zwarte skischoenen loopt deze Barbie rond in de sneeuw.

Zij draagt op haar rug een redelijk grote, zilverkleurige rugzak.
Wat zou er in zitten ?

Het is Pinstripe Barbie uit 1998 met het Mattel-nummer 19791 die dit kledingsetje mag dragen. Deze Barbie is dagelijks te zien als een echte carrierevrouw gekleed in een streepjeskostuum. Pinstripe Barbie is er ook een uit de BMR serie.


Maar tijdens de wintersport geniet deze kortharige roodharige van haar vrijheid.

Zij is een opvallend figuur met haar grote bruine ogen
Zodra zij een leuk plekje heeft gevonden, neemt zij uit de rugzak een thermoscan om een lekker kopje koffie te drinken. In hetzelfde kopje dat zij op kantoor gebruikt.

Als de zon lekker schijnt, doet Barbie zelfs haar ski-jack uit. Dan geniet zij in haar zwart-zilver gestreepte truitje met korte mouwtjes en een col van het mooie winterweer. Met een kopje koffie.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel 23. Barbie op wintersport in 1995