Menu

Zoek


SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Collectie > Veel gestelde vragen > Waar zijn de foto-attributen te koop?
Waar zijn de foto-attributen te koop?
Ik gebruik bij het fotograferen van mijn Barbies bepaalde attributen. Zo laten de dames zich graag op de foto zetten met de glazen tafels van glashandel Moerstee en het ‘eten’ van Re-ment.De mini-tafels van glas zijn gefabriceerd door het glashandel Moerstee. Dit Zeeuwse bedrijf, gevestigd in Kapelle, hield zich (behalve met glas voor ramen en deuren) ook bezig met de productie van prachtig meubilair van glas voor volwassenen.

De dames die hier aan een lekkere lunch gaan beginnen, zijn de Disney Fun Barbies uit 1995 (l), 1996(r) en 1997(m). Het eten werd vervaardigd door Re-ment. Dit Japanse bedrijf produceert plastic miniaturen, zoals ‘voedsel’ op de grootte van Barbie. Veel van deze miniaturen hebben een Aziatische voorbeeld. Zo is er vooral natuurlijk Japans eten. Maar af en toe is er een serie met internationaal voedsel.

In dit geval doen de 3 Disney Barbies zich te goed aan voedsel uit de serie American burger, bestaande uit 5 echte Amerikaanse maaltijden.
Zoals nr. 2 : een dienblad met een hotdog, frietjes, kop tomatensoep en een salade (midden op tafel). De andere 2 Barbies beperken zich de cheeseburgers.

Ook de serie Disney 50's Cafe is leuk om te gebruiken. Het kleine spul van Re-ment wordt bijna stuk voor stuk in een reep plastic verpakt en in een doosje gedaan. De meeste verkopers van deze miniaturen zijn woonachtig in Hongkong.
Te vinden op www.ebay.nl, maar je kan ook kijken op www.bigkeyleestore.com., een internetwinkel dat niet goedkoop maar wel te vertrouwen.

Op tafel staat een menu uit de serie Disney 50's Café : een schaaltje met sla en gebakken eieren, een lepel met het hoofd van Mickey Mouse erop, een glas, voorzien van het Mickey-logo en met cola en een rietje erin, een dienblad met het logo, een peper- en zoutstel met het logo en een Mickey-Mousebeeldje.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Bladeren door de artikelen
Vorig artikel Waar zijn Barbies TE KOOP ? Waarom Barbies verzamelen? Volgend artikel