8. Barbie viert Halloween in 2012
Categorie : Halloween

In België en Nederland wordt Halloween vaak gevierd in de pretparken, die enkele weken spenderen aan het feest door spookhuizen te bouwen en het park aan te kleden met Halloweendecoratie. Ook in Suriname en Duitsland wordt Halloween gevierd. Op het eiland Bonaire komen alle kinderen van een dorp of stad bij elkaar, maar in plaats van bij mensen langs de deuren te gaan, gaan ze bij winkels langs.


‘Miauw’. Halloween Star Barbie heeft zich in 2012 verkleedt als een kat. Eindelijk niet eens als een tovenares.

Halloween Star Barbie viert in 2012 het Halloween-feest als een kat met een zwarte stip als dopneus en zwarte strepen die snorharen moeten voorstellen.Deze Barbie met het Mattel-nummer X4854 heeft zelf een pompoen uitgehold en van een mond en ogen voorzien.Zij is gekleed in een jurkje bestaande uit een zwart bovenstuk met aan de bovenkant tule, voorzien van een wit kunstbont kraagje, een roze strikje en een witte sierband. Het korte rokje is opvallend door de letters ‘meow’ (miauw in het Engels), afgezet met een witte sierrand.


Op haar hoofd draagt zij twee kattenoortjes en een streng haar is pikzwart gekleurd.

Deze Target Exclusive hoopt met haar tasje ‘trick or treat’ zoveel mogelijk snoepgoed te verzamelen.Op de achterkant van de doos staan twee tekeningen : zie de verschillen......


1) een spin in het web
2) de kat heeft een punthoed op
3) de zwarte streng haar bij Barbie
4) Barbie draagt armbanden
5) het deksel van de pompoen